Mine forudsætninger som stresscoach

 

Mine forudsætninger for at kunne hjælpe dig med at forebygge og håndtere en stressfyldt tilstand, er dels mine erfaringer fra et liv fyldt med megen glæde, men også erfaringer med tilværelsens mere sorgfyldte sider. Men erkendelsen af at ’Sorrig og glæde de vandre til hobe’ (Grundtvig), oplever jeg skaber en rubusthed, der hjælper mig til at holde fokus på de lyse sider af tilværelsen. Jeg øver mig til stadighed på at være til stede i nu'et og fange øjeblikke og oplevelser, der giver mig glæde, optimisme og energi.

 

Det sker sammen med min familie og gode venner, gennem kulturelle oplevelser som at lytte til musik, læse bøger, gå på museer og teater, være fysisk aktiv, sanse naturen …

 

Fagligt trækker jeg på mine mange års erfaringer som pædagog, leder og vejleder. Derudover har jeg tilegnet mig og arbejdet med en række metoder og redskaber, bl.a. er jeg uddannet NLP Practitioner, Certificeret coach med overbygning som Stresscoach og Marte Meo terapeut og –supervisor. Jeg har kurser i Neuroaffektiv Udviklingspsykologi (Susan Hart) og er uddannet Mindfulnessinstruktør og klangmassør .

 

Jeg føler altid det er en stor glæde og berigelse, når jeg oplever at kunne hjælpe med at inspirere og løfte andre mennesker hen mod mere glæde, trivsel og tilfredshed og derigennem opleve bedre balance i livet.

 

Elmegaard Coaching • v. Birthe Elmegaard Bladt • Holger Drachmanns Gade 6 st., 6400 Sønderborg • tlf. 23 25 12 43 • info@elmegaardcoaching.dk

 

INSTITUTIONER OG SKOLER

kompetenceløft i den konkrete hverdag

 

MEDARBEJDER ELLER PRIVAT

skab bedre balance i dit liv

 

Ring gerne og hør nærmere på 23 25 12 43