Jeg tilbyder:

 

Jeg tilbyder at lave en iagttagelse/test af barnets motoriske udvikling og sanseintegration og derefter lave et individuelt træningsprogram, der er målrettet til det enkelte barn.

 

Jeg arbejder ud fra det barnet allerede kan – eller kan med hjælp, for dermed at hjælpe det videre i dets udvikling. Det er helt afgørende, at barnet synes, det vi laver, er sjovt og at vi har en god kontakt med hinanden.

 

Forældrene er med og overværer træningen, hvor jeg samtidigt giver vejledning. Forældrene er velkomne til at videooptage træningen.

 

Træningsforløbet foregår dels i mit lokale én time 1-2 gange i ugen – og dels får barnet nogle få øvelser med hjem, der skal trænes i mellem timerne hos mig. Jeg lægger vægt på et tæt samarbejde med barnets forældre og tilrettelægger ’hjemmeopgaverne’ ud fra at det indgår mest muligt i familiens hverdagsrytmer og gøremål.

 

En del af forløbet optager jeg på video. Det gør jeg både for at optimere analyseprocessen og for at dokumentere hvilken effekt, træningsforløbet viser. Med mindre andet er aftalt, slettes filmene efter forløbets afslutning.

 

Hvis forældrene ønsker det, kan der tilkøbes en rapport over forløbet og uddrag af videooptagelserne.

 

Udover sansemotoriske træningsforløb tilbyder jeg individuelle Marte Meo-forløb, der efter aftale foregår i hjemmet eller i mine lokaler.

 

 

 

 

Elmegaard Coaching • v. Birthe Elmegaard Bladt • Lysabildgade 56, Lysabild • 6470 Sydals • tlf. 23 25 12 43 • info@elmegaardcoaching.dk

 

INSTITUTIONER OG SKOLER

kompetenceløft i den konkrete hverdag

 

MEDARBEJDER ELLER PRIVAT

skab bedre balance i dit liv

 

Ring gerne og hør nærmere på 23 25 12 43